Tarife

ACCEPTAM PLATA DOAR NUMERAR

INTRARI ZILNICE
Adulti --- 55 lei
Copii --- 45 lei
Intrare + echipament + instructor - adulti --- 120 lei
Intrare + echipament + instructor - copii --- 110 lei
ABONAMENTE
8 sed + instructor + echipament adulti --- 550 lei
8 sed + instructor + echipament copii --- 500 lei
Intrari nelimitate 1 luna - adulti --- 210 lei
Intrari nelimitate 1 luna - copii --- 190 lei
Intrari nelimitate 2 luni - copii --- 350 lei
Intrari nelimitate 2 luni - adulti --- 400 lei
Intrari nelimitate 2 sapt - adulti ---140 lei
Intrari nelimitate 2 sapt - copii --- 130 lei
4 sed + instructor + echipament --- 450 lei
ECHIPAMENT
Espadrile --- 15 lei/sedinta
Ham --- 10 lei/sedinta
Dispozitiv de asigurare --- 10 lei/sedinta
Saculet cu magneziu --- 5 lei/sedinta
Coarda --- 10 lei/sedinta
Echipament complet --- 150 lei/luna

NORME DE SIGURANTA

Va rugam sa cititi cu atentie
  • Accesul pe teritoriul salii de escalada Galactic Gym se face dupa completarea declaratiei pe proprie raspundere  prin care clientul declara ca intelege faptul ca escalada este, prin natura ei, o activitate si un sport cu grad ridicat de risc, drept care, pentru a preveni accidentele, este esential sa cunoasca si sa respecte intocmai si in intregime normele si tehnicile prevazute in Regulamentul de Securitate si Ordine Interioara, precum si indicatiile primite de la personalul Galactic Gym. Functie de nivelul de cunostinte in escalada clientul va completa declaratie de incepator sau de avansat iar pentru minori aceasta declaratie va fi semnata de parinte/ tutore.

DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE

  • In cazul in care personalul Galactic Gym constata nerespectarea Regulamentului si a normelor de siguranta, falsul in declaratia pe proprie raspundere pentru avansati cu privire la cunostintele de asigurare si legare in coarda ne rezervam dreptul de a interzice(fara returnarea contravalorii accesului) sau a limita accesul la anumite facilitati ale salii persoanei respective.
  • Facilitatile salii pot fi folosite doar dupa plata prealabila a intrarii sau a abonamentului(acesta este nominal si netransmisibil). SE ACCEPTA DOAR PLATA NUMERAR!
  • Accesul pe suprafata sportiva se face doar cu incaltaminte de interior iar catararea pe trasee doar cu incaltaminte speciala(se poate inchiria de la receptie atat pentru adulti cat si pentru copii). Nu se intra cu incaltamintea de afara pe suprafata sportiva!
  • Este permisa folosirea doar a echipamentelor de escalada omologate UIAA
  • Este interzisa folosirea magneziului praf. Este acceptat doar cel sub forma lichida sau bila in saculet.
  • Accesul minorilor( sub 14 ani) in sala este conditionat de prezenta unui parinte/ insotitor sau a instructorului salii.
  • Nu este permisa joaca in zona sportiva, joaca cu echipamentele sportive din zona de antrenament,tragererea corzilor de mansa, tulburarea linistii si deranjarea celorlalti cataratori in timpul programului de antrenament. Sala de escalada nu este loc de joaca pentru copii!