Marius Barzeanu

Marius Barzeanu

Instructor

Prezentare:

Marius „birze” a întrat în contact cu escalada pentru prima oara în 2011, când a dus mai departe iubirea lui pentru munte, făcând din anul 2015 un adevărat stil de viata din practicarea acestei activități.

În  anul 2018 a urmat cursul de inițiator escalada al Federației Române de Alpinism și Escalada ulterior împărtășind din cunoștințele și experiența  acumulata celor care făceau primi pași în escaladă.

Pe lângă tehnica de escaladă și exercitiile fizice specifice pe care le preda cu multa daruire oricărui aspirant, indiferent de vârstă,  sex, greutate sau asteptari , pasionat de psihologia umană, pune un accent deosebit pe transmiterea unor valori și principii care ne-ar putea face viața mai bună in general.

Consideră escalada o activitate pentru oricine, optimă pentru dezvoltare personală permanenta, fizică  și psihologica,  ajutându-ne să ne cunoaștem mai bine și de a ne menține în permanentă în „starea de elev” ( capabili de învățare continuă).

Își propune să transmită cât mai multor oameni din cunoștințele  și iubirea sa pentru escaladă, să creeze o comunitate cât mai mare în jurul său, bazata pe această pasiune și prietenie, cu care sa petreacă cât mai mult timp la munte și stâncă.

Aptitudini:

Escalada
95%
Alpinism
75%
Bouldering
80%